Statut

 

Obiective

 

Proiecte

 

Publicatii

Bibliotheca Historica et Archaeologica Universitatis Timisiensis:

 

Staff

 

Didactica

Anul 2007:

In curand va punem la dispozitie varianta paginii in lb. engleza!

Coming soon the English version!

 

 

Statut

1  2  3  4  5  6  7  8

 

Statutul de functionare al Centrului de Studii de Istorie si Arheologie Timisoara

Cap. IV. Organele de conducere

1.      Centrul de Excelenta este condus de un cadru didactic cu titlul de profesor, avand calitatea de director. Directorul este numit pe 4 ani, conform reglementarilor de catre CNCSIS, pe baza documentatiei inaintate de institutia de baza.

2.      Activitatea de cercetare este coordonata de un secretar stiintific ales dintre cadrele didactice. El detine si calitatea de secretar stiintific al publicatiei Centrului.

3.      Problemele de natura administrativ-economica ale Centrului vor fi coordonate de catre un secretar ales din randul membrilor colectivului.

4.      Directorul, secretarul stiintific si secretarul formeaza Consiliul director al Centrului de Excelenta care este ales de Adunarea generala. El coordoneaza intreaga activitate stiintifica si economica a Centrului.

5.      Colectivul Centrului de Excelenta format din cadre didactice, de cercetare, doctoranzi si studenti, se intrunesc in Adunarea generala odata pe an sau de cate ori este nevoie.

6.      Strategia activitatii de cercetare, bugetul de cheltuieli si venituri se stabilesc de catre colectivul de specialisti al Centrului sub coordonarea Consiliului Director.

7.      Directorul Centrului de Excelenta reprezinta:

a.     institutia in fata conducerii Facultatii, a Rectoratului Universitatii de Vest, in fata institutiilor similare din tara (Institutele de Arheologie si de Istorie de la Cluj-Napoca, Bucuresti, Iasi) si strainatate;

b.     indeplineste toate sarcinile incredintate de Consiliul Director;

c.     prezinta lunar, trimestrial sau de cate ori este nevoie, situatia economico-financiara, stiintifica si profesionala a intregii activitati in fata Conducerii Universitatii si a propriului colectiv,

d.     stabileste cadrul administrativ al Centrului.

8.      Secretarul stiintific

a.      raspunde de strategia activitatii de cercetare;

b.      raspunde de publicatia stiintifica a Centrului de Excelenta.

9.      Secretarul

a.      indeplineste toate activitatile de secretariat;

b.      raspunde de evidenta cheltuielilor Centrului de Excelenta.

back   next

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Institutii de cercetare

 

Parteneri interni

 

Parteneri externi

 

Suport tehnic

 

Legaturi

 

 


Home Page   Obiective   Proiecte   Publicatii   Staff   Institutii de cercetare   Parteneri interni   Parteneri externi   Suport tehnic   Legaturi© Copyright CSIATim 2002
Webmaster dmicle@litere.uvt.ro